Over mij

Ik heb van jongs af aan altijd erg veel interesse gehad in het bedrijfsleven. Om die reden ben ik na het middelbaar dan ook Bedrijfsmanagement gaan studeren met specialisatie in accountancy en fiscaliteit. Toen ik die studies vruchtvol had beëindigd, heb ik eerst een aantal jaren ervaring opgedaan als verantwoordelijke in de boekhouding, Finance en personeelszaken in verschillende Belgische bedrijven. Zo heb ik erg veel bijgeleerd over het reilen en zeilen binnen een onderneming.

In 2008 heb ik uiteindelijk besloten om een eigen boekhoudkantoor te Antwerpen centrum op te starten en dus mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen ten dienste van bedrijven in allerhande sectoren. Ik heb me dus bij het beroepsinstituut van erkende Boekhouders-Fiscalisten (het BIBF) aangesloten om de stage als boekhouder-fiscalist aan te vangen en heb uiteindelijk de stage en het bekwaamheidsexamen vruchtvol beëindigd. Ik heb dus mijn boekhoudkantoor vanuit niets opgebouwd en dit kantoor is in de loop der jaren snel gegroeid, zowel qua ervaring en expertise, als klantenbestand. Zo hebben we klanten uit zowat alle mogelijke sectoren en van diverse grootordes mogen bijstaan, van de kleine zelfstandige in bijberoep, tot groepen van grote(re) vennootschappen.

Ik heb daarbij altijd de zelfde waarden hoog in het vaandel genomen, zoals een zeer goede kwaliteit en zo foutloos mogelijke dossiers, een uitstekende en supersnelle service, en een aangename samenwerking waar de persoon achter de onderneming centraal staat. Er is namelijk meer in het leven dan alleen maar werken en presteren, we mogen ook niet vergeten om te genieten van het leven. Bij de zelfstandigen onder ons, wordt dat wel eens vaker vergeten.

Ik geloof zelf persoonlijk in de filosofie van een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is dus erg belangrijk om jezelf en je lichaam goed te verzorgen, positief ingesteld te blijven en een goed evenwicht te vinden tussen werk en vrije tijd. Als we dat dan toch goed kunnen combineren met een professionele, efficiënte en effectieve aanpak in de bedrijfswereld, dan denk ik dat we goed bezig zijn.

Bekijk LinkedIn

ACCION BV BVBA

  • Locatie ANTWERPEN
  • Ballaarstraat 68 - 2018 ANTWERPEN
  • Tel: +32 3 337 74 50
  • Mail: Info@accion.be
  • BE 0836.494.841
  • BIBF 70382893